RECLINE FORMA

Sa velikim prostorom između sjedišta i pedala i udobnim sjedištem Recline Forma je savršeno rješenje za aktivne odrasle korisnike koji pate od bolova u leđima ili ograniče pokretljivosti i traže umjerenu kardio aktivnost.

Jednostavne i efikasne kardio vježbe

Forma Line nudi novi sadržaj, pametne funkcije i unaprijeđeni dizajn kako za profesionalne korisnike tako i za rekreativce.

KARAKTERISTIKE

bike_forma_secondaryfeature_01

PODRŠKA ZA ZABAVU

Entertainment Support Vam omogućava da postavite i obezbjedite svoj iPad na konzolu, obezbjeđujući optimalan pogled iz svih trening položaja.

bike_forma_secondaryfeature_02

TRENING KONSTANTNOG RITMA OTKUCAJA SRCA

Sistem konstantnog ritma otkucaja srca prati Vaše otkucaje srca i automatski prilagođava brzinu, nagib i opterećenje opreme kako bi Vam konstantno pružao bezbjedan i efikasan trening. Novi senzori na rukohvatima ili kaiš za grudi prate Vaše otkucaje srca tako da možete bezbjedno da trenirate u okviru Vaše ciljne zone.

recline_forma_secondaryfeature_03

PROFESIONALNA BIOMEHANIKA

Svaka sprava je osmišljena sa istim karakteristikama kako se opseg kardio vježbi razvijao za teretanu i za upotrebu od strane olimpijskih šampiona. To znači više bezbjednosti, manje održavanja i garancija da ste izabrali kvalitetan proizvod koji će pomoći da postignete Vaše ciljeve a da pritom ne dovodite svoje srce u opasnost.

SPECIFIKACIJE

Dužina (mm | in)
1600 | 63

Širina (mm  | in)
600 | 24

Visina (mm | in)
1290 | 51

Praćenje otkucaja srca
Senzori na rukohvatima, Telemetry

Maksimalna potrošnja struje
(VA) 50

Opterećenje pri 70 SPM (u vatima)
30 – 350

Povezanost sa mywellnes platformom
DA preko QR

Težina opreme
178 / 81 (lbs / kg)

Maksimalna težina korisnika (kg / lbs)
160 / 352

Nivoi težine
1 – 12

Električna mreža
100 – 240V ± 10% 50/60Hz

Snabdijevanje strujom
90 – 264