WELLNESS BALL™ ACTIVE SITTING 55cm

Vrijeme koje provedete sjedeći pretvorite u šansu da vježbate sa Wellness Ball – Active Sitting. To je zapravo sprava za vježbanje koja može biti interesantna alternativa tradicionalnoj stolici i koja Vam može pomoći da ojačate mišiće, povećate ravnotežu i poboljšate fleksibilnost, koordinaciju i držanje.

Odvojiv kaiš za rame
Priručnik za vježbe

EKSKLUZIVAN DIZAJN I KOMFOR

Wellness Ball Active Sitting je vrhunski proizvod koji dodaje stilsku nijansu svakom domu i kancelariji gdje korisnici mogu da rade ili da se odmaraju u komforu dok treniraju svoja leđa i mišiće u cilju boljeg držanja i stabilnosti u isto vrijeme.

KARAKTERISTIKE

wellness_ball_active_sitting_secondaryfeature_01

HIGIJENSKA NAVLAKA

Navlaka je napravljena od višeslojne tkanine, sa postavom i antibakterijskim slojem materijala koji može da diše i koji se obično koristi za obuću za trčanje. Može se prati u mašini na 30 stepeni kako bi se garantovao najviši nivo higijene.

wellness_ball_active_sitting_secondaryfeature_02

DVOSTRUKA GUSTINA – POVEĆANA BEZBJEDNOST

Donji dio lopte je napravljen od materijala velike gustine zbog veće stabilnosti i kako bi se spriječilo kotrljanje, što pruža veću bezbjednost. Specijalno razvijeni materijal se koristi za donju stranu kako bi se spriječilo klizanje (proces patentiranja u toku).

wellness_ball_active_sitting_secondaryfeature_03

TRENER UVIJEK SA VAMA

Ručka na navlaci prikazuje QR kod koji omogućava da koristite pametni telefon ili tablet kako biste pristupili programima treninga specijalno razvijenim za Wellness Ball Active Sitting što znači da uvijek imate virtuelnog trenera pored Vas.

SPECIFIKACIJE

Maksimalna težina korisnika (kg)
160 / 353 lbs

Prečnik
550 mm

Karakteristike
Wellness Ball Active Sitting je prečnika 55 cm. To je adekvatna veličina, takođe i kada se koristi za stolom (na osnovu prosječne visine stola od 70 cm).