Sprava za veslanje

Sprava za veslanje je jedna od retkih sprava na kojoj mozete odraditi i KARDIO TRENING i TRENING SNAGE.

SKILLROW ili mašina za veslanje je dizajnirana tako da Vam omogućava cardio i trening snage , ujedno obezbjeđujući tehnološki i radno-usmjereni trenig. Kako je veslajuća mašina vrlo popularan izbor cardio opreme, naši dizajneri su se potrudili da omoguće maksimalan komfor pri postizanju najboljih/krajnjih rezultata.

Technogym-ovi veslači su dizajnirani po najnovijoj tehnologiji, kombinujući inovativna i transformaciona rješenja kako bi svoj trening podigli na viši nivo. Modalna kontrola koja je revolucionarna osobina SKILLROW-ove posljednje tehnologije, omogućava Vam da se fokusirate na snagu ili na kardiovaskularni trening. Naši veslači su dizajnirani tako da daju jedno autentično iskustvo koje prevazilazi tradicionalne ergometre, praveći otpor fluidnijim i održavajući visok nivo komfora.

Kako biste poboljšali svoje kardiovaskularno zdravlje i mišićnu snagu, otkrijte asortimanTechnogym opreme za vježbanje tijela, koji je dizajniran da pruži rezultate na jedan inovativan i prijatan način.