JOG FORMA

Jog Forma je profesionalna traka za trčanje koja Vam omogućava jednostavan i efikasan trening zahvaljujući novom korisničkom interfejsu sa QR kodom i novim senzorima na rukohvatima. Dugotrajna gazna površina, čvrst ram i moćan motor omogućavaju vrhunske rezultate.

Jednostavne i efikasne kardio vježbe

Forma Line nudi novi sadržaj, pametne funkcije i unaprijeđeni dizajn kako za profesionalne korisnike tako i za rekreativce.

KARAKTERISTIKE

bike_forma_secondaryfeature_01

PODRŠKA ZA ZABAVU

Entertainment Support Vam omogućava da postavite i obezbjedite svoj iPad na konzolu, obezbjeđujući optimalan pogled iz svih trening položaja.

bike_forma_secondaryfeature_02

TRENING KONSTANTNOG RITMA OTKUCAJA SRCA

Sistem konstantnog ritma otkucaja srca prati Vaše otkucaje srca i automatski prilagođava brzinu, nagib i opterećenje opreme kako bi Vam konstantno pružao bezbjedan i efikasan trening. Novi senzori na rukohvatima ili kaiš za grudi prate Vaše otkucaje srca tako da možete bezbjedno da trenirate u okviru Vaše ciljne zone.

jog_forma_secondaryfeature_03

PROFESIONALNA BIOMEHANIKA

Svaka sprava je osmišljena sa istim karakteristikama kako se opseg kardio vježbi razvijao za teretanu i za upotrebu od strane olimpijskih šampiona. To znači više bezbjednosti, manje održavanja i garancija da ste izabrali kvalitetan proizvod koji će pomoći da postignete Vaše ciljeve a da pritom ne dovodite svoje srce u opasnost.

SPECIFIKACIJE

Dužina (mm | in)
2100 | 83

Širina (mm  | in)
860 | 59

Visina (mm | in)
1500 | 59

Praćenje otkucaja srca
Senzori na rukohvatima, Telemetry

Brzina (mph / km/h)
0,25 – 11,2 / 0,4 – 18

Nagib
(%) 0 – 15

Povezanost sa mywellnes platformom
DA preko QR

Težina opreme
361 / 164 (lbs / kg)

Maksimalna težina korisnika (kg / lbs)
180 / 396

Gazna površina (DxŠ)
(in / cm)  56 x 19 / 151 x 52

Električna mreža
100 – 240V ± 10% 50/60Hz

Sistem za detekciju trkača