TECHNOGYM®

SKILLBIKE

Jedini stacionarni bicikl sa realnom promjenom brzine, koji vam omogućava da doživite uzbuđenje i izazove vožnje na otvorenom.
Beskonačne virtuelne rute za istraživanje. Precizne povratne informacije za poboljšanje vaše snage i efikasnosti. Virtuelne trke koje oduzimaju dah u kojima možete uživati sa vašim prijateljima…i još mnogo toga

PREĐITE NA PRAVU VOZNJU!

Da li ćete uspjeti da dođete do tog posljednjeg brda? Možete li se probiti ispred posljednjeg takmičara i nastaviti sa novim izazovima? Teško je ako se ne osjeća kao realan događaj. Ako ne mijenjate u pravu brzinu na stvarnom putu, zajedno sa stvarnim suvozačima. Vrijeme je da oslobodite svoj sportski potencijal. Vrijeme je da pređete na pravu vožnju.


 

ZAŠTO JE SKILLBIKE JEDINSTVEN

 


PRVI STACIONARI BICIKL SA REALNIM MENJAČEM

 

Suočite se sa najopasnijim uzvišenjima, sa najprirodnijim saveznikom bilo kog bicikliste. Promjenom brzine, vozači mogu da se suprotstavljaju promjeni otpora i održavaju snagu i kadencu radi maksimalne efikasnosti. Na ekranu se prikazuje izbor brzine i brzine prenosa u realnom vremenu.

MULTIDRIVE TEHNOLOGIJA

Promjena brzine je ključni mehanizam za Multidrive tehnologiju, omogućavajući vozačima da pređu sa treninga zasnovanog na snazi na simulaciju vožnje uzbrdo. Povećajte snagu i izdržljivost i maksimalno povećajte efikasnost na nov, zanimljiv način.

DIZAJNIRAN ZA OSJEĆAJ REALNE VOŽNJE

 

Uživajte u vožnji SKILLBIKE-a, kao da vozite vaš bicikl u prirodi jer on reprodukuje biomehaniku spoljašnjih bicikala. Okvir i ručica su dizajnirani da zadovolje različite položaje tijela pri različitim tipovima vožnje: vožnja po putu, testovi brzine kao i vožnja planinskog bicikla.

SISTEM ROAD EFFECT

 

Kada vozite na otvorenom, koristeći sopstvenu težinu pritiska na pedale, patentirani SISTEM ROAD EFFECT omogućava SKILLBIKE-u da reaguje na osnovu ovih i drugih parametara, pružajući najrealniji i lični osjećaj vožnje bicikla.

KOMPLETAN TRENING U ZATVORENOM PROSTORU

Prikupite sve relevantne podatke koje biste željeli da pratite tokom vožnje. Izaberite između različitih unaprijed postavljenih ruta, testova i treninga. Sinhronizujte sa aplikacijama nezavisnih proizvođača i istražite prave puteve. Sa svojom pametnom konzolom, SKILLBIKE vam pruža priliku da trenirate kao rekreativac, napredni rekreativac i profesionalac.

SVE INFORMACIJE NA EKRANU

Integrisana 7-inčna kolor LCD konzola prikazuje sve potrebne podatke koje trebate da pratite u vožnji u realnom vremenu.

OKRUŽI SE PERFORMANSAMA

 

Zahvaljujući tehnologiji PEDAL PRINTING ™, SKILLBIKE vam pruža kontinuiranu
vizuelnu povratnu informaciju o kruženju i simetriji vašeg pedalnog udara na
različitim stepenima prenosa kako biste poboljšali svoju efikasnost.

POVRATNE INFORMACIJE U REALNOM VREMENU

 

Povećajte efikasnost vožnje uz povratne informacije u realnom vremenu o kadenci, snazi, brzini, rastojanju, gradijentu, broju otkucaja srca.

DOSTIGNI SVOJE CILJEVE

 

Konzola prikazuje vaš profil vožnje sa informacijama o brzini, gradijentu kako bi se pripremili za predstojeće promjene. Izmjerite svoje performanse u odnosu na zadati cilj ili ostvarite najbolje vrijeme.

POBOLJŠAJTE SVOJU VOŽNJU

SKILLBIKE ™ vam daje slobodu da izaberete ciljane vježbe i rute koje odgovaraju vašim potrebama. Treneri takođe mogu kreirati personalne treninge pomoću metode Technogyim Neuromuscular Training ™ i aplikacije Prescribe.

REALNE STAZE

Ojsetite uzbuđenje prilikom vožnje po planinskim putevima i stazama. Uživajte u svim rutama iz aplikacije STRAVA. Uživajte u emocijama prilikom vožnje uz ZWIFT aplikaciju, dok se takmičite sa svojim prijateljima širom svijeta ili povežite svoje GARMIN uređaje.

OSVOJITE NAREDNI VRH

 

Bez obzira da li trenirate za ciljanu udaljenost ili nadmorsku visinu ili samo želite da vozite novom rutom, sijedite i krenite sa SKILLBIKE-om u nove avanture. Možete izabrati unaprijed instalirane rute ili uvoziti svoje sačuvane rute iz aplikacije STRAVA.

ZAPALITE SVOJU STRAST

 

Uživajte u virtualnim predijelima ZWIFT®-a i takmičite se protiv biciklista širom svijeta. Svakodnevno istražite nove avanture sa STRAVA® beskonačnim rutama. Pratite svoje vježbe bez problema s GARMIN® uređajima, kako u zatvorenom prostoru tako i na otvorenom.